Over Trends in Export

Trends in Export 2023 - Exporteurs: richt je blik vooruit

Jubileumeditie: dit jaar voor de 25e keer georganiseerd

Het is nog maar kort geleden dat exportmanagers door corona vrijwel niet konden reizen. Post-corona ontstond een enorme (inhaal)vraag waardoor de economie opbloeide en nu ziet de wereld er – mede door de Russische inval in Oekraïne – weer heel anders uit. Daarom heeft het Trends in Export evenement dit jaar als thema: Exporteurs – richt je blik vooruit.

Op het evenement worden de resultaten van het onderzoek Trends in Export gepresenteerd. Dit onderzoek wordt uitgevoerd onder duizenden exporteurs en is een gezamenlijk initiatief van evofenedex en Atradius in samenwerking met NLinBusiness. In het onderzoek worden de antwoorden op vragen gepresenteerd zoals:

  • Verwachten exporteurs een groei of juist een daling?
  • Welke nieuwe markten gaan zij het komende jaar betreden?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen voor exporteurs in 2023

Voor wie?
Het Trends in Export evenement verwelkomt startende en ervaren exporteurs, exportprofessionals en exportmanagers.

Onze LinkedIn Groep voor alle informatie over export

Graag nodigen wij je uit om lid te worden tot onze Trends in Export Community. Wanneer je behoort tot onze community houden we jou het hele jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van economie en export. Al onze publicaties, rapporten en persberichten zullen als eerste met jou worden gedeeld. Deze groep is opgericht en wordt beheerd door Atradius en evofenedex.
Word nu lid van de LinkedIn Groep

Trends in Export is een initiatief van:
logo_atradius Evofenendex

Een initatief van

Mede mogelijk gemaakt door

NLinBusiness_logo_01_RGB0072_full-colour_300x300

NLinBusiness

Wij identificeren marktkansen met exportpotentieel
NLinBusiness verzamelt relevante informatie zodat jij weloverwogen zaken in het buitenland kunt doen. Op ons digitale platform, social media kanalen en in nieuwsbrieven informeren en inspireren we je om je internationale ambities aan te wakkeren. We presenteren actuele marktkansen en leads, laten een netwerk zien van Nederlandse bedrijven die lokaal actief zijn en bieden inzicht in handelsbevorderende regelingen en activiteiten.

Hulp nodig bij het waarmaken van internationale ambities?
Neem contact op met ons via office@nlinbusiness.com en kijk op de website: www.nlinbusiness.com